Slumpad post: Ingen rea
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i januari 2023

| 2023-01-07, 11:25

Nytt år och januari. För tre år sen började det komma lite notiser om ett virus i Kina. Tre år!

Just nu läser jag Jag har precis börjat på fjärde delen, En skandal om våren,  i serien väninnor av Lisa Kleypas. Jag och Simon har pausat läsningen just nu men vi har pratat om att fortsätta på Spejarens lärling där del 10 står på tur. Har fixat upp hyllplan i hobbyrummet (ovanför mitt skrivbord) där “alla” fackböcker som bott på golvet fått plats och nu sitter jag ofta och spanar och funderar på vilken jag ska läsa eller bläddra i.

Just nu tittar jag lite på vintersport – gärna skidskytte. Vi har kollat på Wednesday med hela familjen och jag och John såg Maktens ringar och längtar nu till nästa säsong som kommer om 1,5 år… Joel önskade att se Top Gun och Top Gun Maverick – gillade! Får se om vi tar upp The Crown igen.

Just nu lyssnar jag för första gången lite på ljudbok! Har funkat helt ok. Inte lika trevligt som att läsa själv men det tar mig framåt i böckerna när jag har annat att göra, och det gör andra saker (röja, städa) lite roligare ändå. På Spotify har jag hittat till Hootie & The Blowfish – hade glömt bort dem, men lyssnar på lite blandat.

Just nu längtar jag efter att faktiskt hitta ett ställe där vi kan hänga i sommar. Och att det lossnar på något sätt kring Simon och väg framåt.

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårFiktiviteterErikas bokprat

Tidigare: 2023 –
Samlingsöversikt


Kommentera