Slumpad post: Fixarlördag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Boende på Ljuva-Tun

| 2023-03-02, 16:30

I januari någon gång kom jag på att det ju är bra att ha någonstans att bo om vi nu skulle utforska Bollnäs några dagar. Jag kollade Airbnb och det fanns några och jag fastnade för Ljuva tun som hade en lägenhet i någon slags lada.

Det var lätt att hitta och just den här veckan var ägarna på kurs och istället hade de föräldrar och vänner som skötte om djuren. Vi mötte dem mest i mörkret!

Vi tog några rundor med Raffe, vi tittade på härliga ankor och klappade sociala hästar.

Första kvällen drog jag och Joel in till Willys för att handla lite och köpte även färdigmat inne i själva samhället (kebab och sushi från två olika ställen). Vi spelade Uno Flip och drack te och varm choklad.

Tämligen bra dagar!Kommentera