Slumpad post: Show på Hamburger Börs
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Norrsken!

| 2023-03-02, 16:59

Äntligen!

Vi drog till Björkliden 2018 med förhoppningen om att bland annat se norrsken. Det gjorde vi inte. Sen har det synts ett par gång i Stockholm men vi har inte orkat ta oss ut och iväg (för ljust just där vi är).

Så i måndags när jag, John och Simon var ute och gick med Raffe spanade vi på måne, stjärnor och planeter. Så undrade Simon var det var för konstiga moln. Skulle det kunna vara norrsken frågade han. Jag insåg att jag sett några lagt upp norrsken dagen före (lite längre norrut). Så kollade fejan och visst var det chanser för kvällen. Ju längre vi var där desto säkrare blev vi och ringde ut Joel.

Inte alls som jag tänkt mig men så är det ju ofta. Häftig känsla när ljuset spelade över himlen.

Vi gick in efter en stund när det lugnade sig och sen hade Simon örnkoll och gick och kollade lite då och då och någon timme senare var det dags igen.

Joel tog de klart bästa bilderna!3 kommentarer to “Norrsken!”

  1. Sandra says:

    Wow sååååå avis det är en dröm jag har att få uppleva ett starkt norrsken🤩

Kommentera