Slumpad post: Lekland och bad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bollebacken dag 2

| 2023-03-02, 20:37

Simon testade skidbyxorna i lugn och ro hemma och kom fram till att han ville prova att åka. Jag tänkte han skulle palla några åk men det visade sig att han åkte över 3 timmar. Oklart på vilka muskler.

Själv valde jag att stå över då jag inte litar helt på höft och ländrygg. Jag strosade runt med Raffe och njöt av det fantastiska vårvädret. Snackade lite med min fd chef i telefon (hon var oxå på skidresa med familjen men åker inte så mycket själv). Snackade med BUP och vi avslutade vårdkontakten där.

Satt i solen på ett fårskinn med Raffe och njöt!

Vi åt lunch där och istället för att åka hem efter det som jag trott så ville Simon åka mer och övriga var med på det.

Alldeles underbart!2 kommentarer to “Bollebacken dag 2”

  1. Sandra says:

    Vad glad jag blir av att läsa det här. Låter som en underbar dag däe både kropp och själ fått vila och glädjas en stund. Guldkorn att spara i hjärtat

Kommentera