Slumpad post: 080
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Husvisning 1

| 2023-03-02, 15:19

Vi letar ju nästa boende och har snöat in på Bollnästrakten just nu. Några dagar på sportlovet tänkte vi spendera där och letade efter lämpliga objekt för husvisning. Visade sig att vi hittade två som låg nästan intill varandra – men olika dagar. Den första som är en exekutiv aktion var redan 11.30 på måndagen så vi tog oss i kragen och kom iväg tidigare och snabbare än vi någonsin lyckats med tror jag.

Svängde in 5 minuter före utsatt tid.

Eftersom det är en EA så fanns det inga bilder från inne i huset och det var en besvikelse. Alldeles för trångt och litet även om tomten var härlig (på sommarbilderna). Vi passade på att snegla lite på det andra huset som låg granne – en gigantisk skola.

Vi kommer inte att delta i auktionen.Kommentera