Slumpad post: Battesin
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på februari 2023

| 2023-03-02, 15:09

Första halvan var oerhört seg och sen sa det svisch!

Hälsan

Här har jag faktiskt tagit bort kraven den här månaden. Ätit massa sötsaker och godis. Vilat har jag gjort och jag har faktiskt snittat över 11 000 steg! Närmare bestämt 11 912 steg i snitt. Otroligt nöjd med det. Sen jag började mäta 2018 har jag bara gjort det en gång tidigare och då höll inte hälarna. Nu har jag fokuserat byggt upp fötterna och nu klarar de detta – i barfotaskor!  Annan rörelse har det varit dåligt med. Trots allt som pågått så har jag ändå sovit helt ok.

Skoj

Läst men inte supermycket, några härliga utefrukostar, spelat en del piano, dragit igång med Duolingo och tyska igen. Vi har sett någon film och sen precis börjat se Prison Break tillsammans. Spelat en del spel men inte mycket. Inte pysslat något heller vad jag kan komma ihåg. Men ibland blir det så.

Relationer

Fina dagar i Bollnäs med familjen! Några rundor med Anna & Tilda och rätt många kvällsrundor med grannarna och deras hundar. En Flatenrunda där jag hann snacka med både Helena och Hanna (och några till). I övrigt mest kollegor som cirkulerat i mitt huvud, fikor och en aw.

Jobbet

Här både signade jag och slutade och ser fram emot en enorm förändring. Jag kommer kunna fokusera på Simon mer och fundera på vad jag faktiskt vill. Overkligt och det har inneburit en del väntan i de olika stegen vilket gjort att jag inte haft kapacitet att ens fundera på andra saker (se ovan).Kommentera