Slumpad post: Ny dag, ny morgonrunda
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ehdin & Boëthius: Myten om moroten

| 2023-03-09, 15:56

En ny syn på ledarskap och motivation.

Funderar mycket på ledarskap, och på motivation. Har en hyfsad bokhög om detta och det här var en lagom bok att börja med.

Har fått överväldigande bra feedback från mina team om mitt ledarskap och när jag läser här förstår jag att jag redan gör mycket av detta. Tillit, respekt, öppenhet är nyckelord för mig.

Upplägget är intressant. Det sägs väldigt mycket på väldigt få sidor. Kommer behöva läsa om saker och vill nog stryka över en del viktiga ord. Skulle vilja skapa lite struktur från det jag läser för att minnas det bättre.

Den här handlar ju om en ny VD för ett företag men hur kan jag omvandla detta till Simon? Det är såna tankar som cirkulerar i mitt huvud. Hur kan jag koppla dem till mig själv och den situation jag är i just nu?

Spännande!Kommentera