Slumpad post: F-klass och 2:an avklarade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Status på vårt AB

| 2023-03-28, 15:25

Här kommer en liten status kring var vi står med vårt AB. Jag trodde ju att pengarna åkte över rätt snabbt, men det visade sig att pga en liten dålig tajming på Skandiabanken så fanns det inte täckning och de har inga meddelanden om sånt… (gött med fokus på användarna, NOT).

Jag insåg dock det efter en vecka, och sen gick det snabbt. Fick pappren från Bokio och skrev under (John oxå) och skickade in dem i tisdags.

Ny förfrågan om att betala in själva kostnaden och revisorsintyg. Första fixade jag, det andra Bokio.

Idag fick jag att jag behövde uppdatera verksamhetsbeskrivningen. Kände mig lite vilsen i hur jag skulle skriva men så insåg jag att det fanns direktnummer till handläggaren. Tog mod till mig (jobbigt att be om hjälp, och att ringa) och ringde upp.

10 minuter senare hade jag uppdaterat texten online efter en väldigt bra diskussion med handläggaren! Verkar oxå som att revisorsintyget kommit in idag.

Ett steg i taget.Kommentera