Slumpad post: Lite olika
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Häggberg, Elin: Starta & driva eget

| 2023-04-30, 17:14

Smart, digitalt och hållbart.

Jag har letat lite efter någon bok kring det här att starta bolag. Visst finns verksamt.se med massa information men gillar ju böcker. Hittade en sajt med mycket information som kommer ut med en bok så småningom men jag ville ju ha nu.

Så såg jag Elins bok, och kom på att Joel fick den i julklapp för något år sen när han pratade väldigt mycket om att starta ett bolag. Har följt henne i många år så fattar inte hur jag kunnat glömma bort. Så bara att kolla i hans bokhylla och sen lägga mig och läsa den.

Har inte läst från pärm till pärm men flumläst rätt stor del av boken och läst mer noggrant på vissa delar. Många vikta hörn och färgglada lappar så det blev en liten todolist efter läsningen helt klart. Tror jag även insett mer om hur bokföringen bör göras. Hurra!

Gillar hur hon refererar till ställen med mer information i de fall det gäller områden där fakta ändras rätt ofta, och inte heller pekar direkt på specifika tjänster.

Uppskattar nog alla kapitel på något sätt; Komma igång, Affärsplan, ekonomi och lagar, Ditt erbjudande, Marknadsföring och kommunikation, Dags att driva.

Nu ska jag skapa lite checklistor på saker att ta tag i under veckan som kommer!Kommentera