Slumpad post: En dag i Heide park
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

25 meter under vattnet

| 2023-07-09, 20:51

Vi har ju sommarkort i badhuset så vi hänger där en del. För några år sen när vi var där simmade John 25 meter under vattnet (dvs en bassänglängd). Då klarade inte jag det men nu i juni någon gång när jag åkte själv för att simträna så testade jag och då klarade jag!

En av gångerna den här veckan har jag för mig att jag gick till bubbelpoolen på slutet och så kom Joel och hämtade mig och såg lurig ut. Då berättade han att han just klarat att simma hela längden!

Vi gick in och Simon skulle testa en gång till. Han hade klarat ungefär halva vägen tydligen. Så börjar han simma och vi gick vid sidan och kollade. Han passerade halva, och fortsatte simma. Vi tittade på varandra och sen på Simon igen som bara fortsatte och vips hade han simmat hela längden – under vattnet!

Så nu har vi gjort det hela familjen!

Underbart att se hur det blir tryggare och kunnigare i vattnet genom att hänga där. Bra beslut med sommarkort.2 kommentarer to “25 meter under vattnet”

  1. Sandra says:

    Wow imponerande!!!!

    • Sue says:

      Eller hur! Laddar för att klara det en gång till den här veckan. När jag crawlar 25 meter måste jag andas massor för att inte dränka mig själv…

Kommentera