Slumpad post: Firat 30-åring
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fönsterrenoveringskurs

| 2023-07-09, 20:42

I våras blev jag sugen på massa kurser och hittade den här på Alla tiders Skebo på något sätt. Den gick i maj men var fulltecknad så jag skrev upp mig 8 juli istället. Det var igår. Kursen började 9.00 i Skebo och det tog drygt 1,5 timme för mig att köra. Härlig natur!

Man fick ha med eget fönster om man ville men jag hade inget så jag lånade ett att öva på. Superkul att höra allas historier om varför de gick kursen. En av deltagarna hade köpt en skola i närheten som vi såg på hemnet och funderade lite på.

Jag skrapade färg, testade kobra (värmemojäng för att enklare ta bort färg), slipade, tvättade och grundmålade. Sen på annat fönster fick jag testa att kitta. Vi fick även prova att skära glas.

God mat, god fika, trevligt sällskap och kunniga instruktörer (Anders och Bengt).

Avslutade med att köpa det vi behöver till våra fönster hemma. Känner mig nu lite mer säker på att ge mig på våra fönster.

Detta var tredje kursen på min kurslista!2 kommentarer to “Fönsterrenoveringskurs”

  1. Sandra says:

    Så roligt och viktigt att ta hand om våra gamla fönster

    • Sue says:

      Verkligen! Inser mer och mer att vi måste sluta med allt slit och släng och verkligen börjar vårda det vi har. Rätt bra ekonomiskt oxå.

Kommentera