English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Balkongen fixad

| 2023-07-18, 21:48

Efter att ha skjutit upp det i 6 år har vi nu fixat balkongen. Ett par brädor i räcket hade lite murket trä upptäckte vi när vi målade huset sommaren 2017. Vi fixade brädorna, sågade till och målade de röda tom tror jag. Sen.

Åren gick och vi pratade om det där dåliga samvetet.

Nu är det klart. Hurra! Finns lite minirester som går att fixa men vi anser den avbockad för sommaren.

Ännu ett av sommarens projekt är alltså klart!

Simon var med och hjälpte till med lite målning och passade även på att skrapa bort mossa från taket på boden (vi har visst fler dåliga samveten…).

Vi kunde använda färgen vi hade kvar från förra gången vi målade. Jag började dock med att kolla färgen från målningen typ 2006 och den var lite för torr. Kändes egentligen skit att måla med plastfärg nu när jag fattat vad man faktiskt ska ha, men att byta funkar ju inte nu.Kommentera