Slumpad post: Kalashelg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarprat vecka 8

| 2023-08-18, 9:38

Ännu en vecka och nu har jag tappat fart. Inser hur sjukt dålig koll jag har på kända människor! Så sommarprat är nyttigt för mig 🙂

  • Bert Sundström som man sett otaliga gånger på tv och jag har tänkt är en torr typ men jösses vilket liv han levt. Otroligt roligt att få följa hans liv och resor. Samtidigt bakar han in en hel del om världen i det hela. Klart upplysande!
  • Asabea Britton kände jag inte alls till. Hon berättar om sitt jobb som barnmorska och hur det har utvecklats genom hennes egna erfarenheter av två helt olika förlossningar. Fint och nära berättat. Väcker många tankar om vilket samhälle det är vi har byggt upp. Hur vi bler mer och mer som maskiner på något sätt.
  • Patrick Söderlund var även han ny för mig även om jag hört talas om Dice. Intressant resa han gjort och oerhört starkt på slutet när han berättar om ett övergrepp han utsatts för.
  • Sanne Salomonsen som jag verkligen känner igen. Hon berättar om sitt liv rätt rakt upp och ner. Mycket kärlek, mycket vad hon åstadkommit och på slutet om proppen hon fick och vad det gjorde med hennes liv.

Min hela lista och det är bara 10 kvar att lyssna på!Kommentera