English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny mobiltelefon

| 2023-08-19, 15:41

Nästan två år stod jag ut. Jag trodde jag skulle kunna ha en vars kamera inte var glimrande och att det skulle funka med en extern kamera. Jag hade fel.

Mobilen har aldrig känts hundra, men funkat. Sista tiden har kameran retat mig mer och mer. Det blir lixom inte bra. Det visste jag ju, och köpte en separat kamera. Den är verkligen bra MEN glömde den lilla delen att jag numera behöver glasögon för att se text på nära håll och när jag är ute och går med Raffe (dvs då jag fotar mest) ser jag inte vad det står på kamerans knappar och skärm. Hade säkert kunnat lära mig men det har inte blivit av.

Nu när jag startat bolag kände jag att det var dags att uppgradera. Dock får jag otroligt dåligt samvete över att köpa prylar så jag beslöt mig för att köpa refurbished (dvs inte nytt).

Det var billigt och sjukt smidigt! Kommer aldrig mer att köpa nytt!

Landade på en Samsung Galaxy S22 Ultra och den är alldeles fantastiskt. Älskar kameran och hur rapp hela telefonen är. Trots att jag behöver ha trådlösa lurar – har vant mig vid min “halskrage” som funkar felfritt.Kommentera