Slumpad post: Är du A B C eller D?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarprat vecka 9

| 2023-08-25, 20:36

Nu har det slutat komma nya prat så nu kan jag beta av dem fint. Borde kunna vara klar under nästa vecka eftersom jag bara har 5 kvar.

  • Hanna Johannesson pratade om mykologi – svampar – på ett väldigt intresseväckande sätt. Samtidigt berättade hon om sitt liv och kanske främst hur det är att vara forskare. Svampar – det verkar vara grejer det. Lyssna!
  • Sauli Niinistö – visste jag ju vem det var och det var ett ganska väntat sommarprat. Rätt lågmält, inga direkta konstigheter. Intressant dock att höra hans vinkel på allt och vilka tankar han haft under de senaste åren. Ett annat perspektiv helt enkelt.
  • Jila Mossaed som bott halva livet här, halva i Iran. Imponerande att lyckas bemästra ett nytt språk på det sättet vid 38 års ålder. Att ha en sån drivkraft, att se saker så klart. Verkligen ett annat perspektiv än många andra sommarprat.
  • Mattias Andersson berättar om sig själv men oxå om kulturen och hur den kan göra skillnad. Först tänkte jag att han var lite smal i sitt tänkande men det broderades ut under timmen jag lyssnade på honom och toppades med att han verkligen står upp för mångfald på många plan.
  • Titiyo Jah och äntligen någon jag känner till! Här uppskattar jag hennes sätt att berätta. Inte privat men ändå personligt. Saker nämns i förbigående som om de inte nämnts hade saknats, men de får inte fokus. Uppskattar att få en helare bild av de personer man sett i rampljuset under åren. De blir så mycket mänskligare.

Min hela lista.Kommentera