Slumpad post: Snacka via snapchat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Student igen

| 2023-09-03, 21:21

Idag fick jag mejl om att jag har ett mecenatkort (kursen är dock på 25% så det gäller tex inte på SL/SJ). Kursen Bärkraftigt byggande och boende som ingick i mina planer för hösten drar igång den här veckan.

Jag har reggat mig där jag behöver tror jag (har varit rätt rörigt), köpt kursboken (Byggekologi), skapat en facebookgrupp för oss som går för att kunna samordna saker, fått 3 stycken som ska åka med mig i bilen på torsdag när jag drar till Stjärnsund, bokat rum på vandrarhemmet Fridhem (som jag delar med en annan person som ska gå kursen och även åka med mig upp) och bokat mat där för två dagar. Packningslistan är skriven och bilen städad. Har skapat ett instagram-konto för att dela med mig av insikter, vad vi gör etc. Lite oklart än men tänker att det får växa fram.

Tankarna har vandrat kring projektet man ska göra under kursen men har inte landat i något.

Ska bli oerhört spännande att träffa både kursdeltagare och lärare. Se Stjärnsund med skogsträgård och annat intressant. Vidga vyer och kontaktnät.

Sen spännande att se hur mycket tid det kommer ta. 25% är ju faktiskt lite mer än en dag i veckan. Vi kommer ses fysiskt ungefär en gång per månad.Kommentera