Slumpad post: Gårdsfest
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fortsätta bada

| 2023-09-04, 21:10

Vi köpte ju sommarkort på Tyresöbadet och det blev en lyckoträff verkligen. Vi har badat massor. Gissar någonstans mellan 30 och 50 gånger.

Tack vare den vanan gick det bra att bada på Halmstads äventyrsbad och sen även Kokpunkten.

Funderade fram och tillbaka på om vi skulle köpa årskort nu eller 10-kort. Landade först i 10-kort, sen årskort. Såklart att vi ska ha årskort så vi kan fortsätta bada. Kanske inte Joel men jag och Simon.

Så i fredags var det dags. Vi drog dit i lagom tid och det såg mycket lovande ut på parkeringen (dvs tomt). Lite väl tomt kanske. På dörren fanns en lapp. De hade stängt pga en vattenläcka vid vägbygget, eller nåt sånt. Hm… Vi drog och handlade istället.

Nu gäller det alltså att hålla kvar vanan att ta oss och bada, men utforska nya bad tills de öppnar igen.

Så idag drog vi till Eriksdalsbadet. Joel kom direkt från skolan och mötte upp. Trots äventyrsdel så var vi överens om att vi gillar Tyresö bättre. Billigare att bada men både vägtull och parkeringsavgift så det gick nog på ett ut.

Nu ska jag spåna på vad vi ska testa på onsdag.Kommentera