Slumpad post: #20/100 [bild'it]
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu januari 2024

| 2024-01-06, 19:59

Så mycket vinter vi har haft! Alldeles underbart!

Just nu läser jag Tvekan är för veklingar som jag nog ärligt inte riktigt fastnar i. Haft lite för mycket annat i huvudet. Fortsätter med bokcirkelboken, Startup, scaleup, screqup av Jurgen Appelo, och den sammanfattar saker på ett bra sätt ändå tycker jag. Hade tänkt läsa massor men jag är väldigt dålig på att läsa under ledigheter.

Just nu tittar jag och övriga familjen på Percy Jackson och olympierna. Gillar mycket! Barnen läste böckerna för ett gäng år sen så den är given. Vi har sett någon film (The darkest minds – som inte verkar ha fått någon fortsättning tyvärr). Annars är det Vinterstudion som gäller. Älskar skidskytte framför allt!

Just nu lyssnar jag på blandad musik. Har svårt att välja. Vet inte riktigt vad jag vill lyssna på. Mycket knarr under skorna på promenaderna lyssnar jag på. Snacka om kallt!

Just nu njuter jag av vintern och av att inte vara anställd. Sakteligen börjar jag inse att jag själv styr min tid. Att det är upp till mig att lägga upp tiden på ett bra sätt.

Just nu längtar jag orimligt mycket efter att hitta vårt nästa boende. Kavla upp ärmarna och göra saker.

Just nu tränar jag på med mina 10 minuter varje dag. Försöker göra någon yinyoga dagligen oxå. Det är så långt jag klarar sträcka mig.

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårFiktiviteterLottens bokblogg (Erikas bokprat)

Tidigare: 2024
Samlingsöversikt


Kommentera