Slumpad post: Jag gjorde det
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En sån dag typ

| 2024-02-19, 19:51

Har nyst lite extra mycket i typ 3 veckor och senaste dagarna har det blivit värre och värre. Kanske inte är en förkylning utan någon form av allergi har jag funderat på. Idag höll jag på att gå åt på morgonen efter morgonrundan, så mycket kliade det.

Testade Johns nässpray. Ingen skillnad typ.

Till slut gick jag över på antihistamin trots att jag inte gillar att äta dem (testat massor såna under åren med nässelfeber) för jag blir så apatisk. Först hjälpte den kändes det som men sen fortsatte det. Efter lunchrundan blev det bättre och nu är det helt ok ändå. Blir kul att se imorgon?

Inför testet i Flottsbro rensade vi slalomutrustning och i helgen la jag ut det vi växt ur på facebook. Ikväll på Raffes kvällsrunda hade jag lovat att gå förbi med ett par pjäxor (ensamstående mamma). Eftersom typ allt tålamod använts upp (allergin) så gick det sådär när jag skulle fixa en kasse till pjäxorna. Tömde till slut ut badkassen på golvet och tog den. Svettig pga att jag redan klätt på mig utekläderna.

Gick iväg. Hade packat ner glasögonen i ett fodral i fickan (ser inte chatt utan dem). Gick en bit och såg att jag fått ett mess. Det kommer snöblandat regn. Raffe går en bit framför, jag får upp fodralet och öppnar det, ser till vänster att en garageport öppnar sig och skyndar på stegen lite. Samtidigt som jag tar uppglasögonen. Gick ju inte. Så de flyger iväg, och landar med glasen neråt i en vattenpöl. Kul.

Muttrar rätt mycket. Hittar huset. Tänker att jag låter Raffe stå precis vid tomtgränsen och går själv 3 meter till dörren. Ringer på, tar upp pjäxorna ur kassen samtidigt som jag i ögonvrån ser någon som verkar vara på väg till samma hus. Raffe börjar skälla. Snubben börjar prata, jag fångar in Raffe, samtidigt som mamman öppnar dörren.

Nåja, hon ville ha pjäxorna. Nu är jag hemma igen. Helt färdig. Sitter och hoppas lite att Joel inte ska åka in till stan och träna volter och bli hämtad vid 23…Kommentera