Slumpad post: En sån dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Balle, Solvej: Om uträkning av omfång

| 2024-02-21, 19:34

Såg någon tipsa om denna och började läsa. Är sjukt glad att jag inte läste på baksidan för det hade verkligen spojlat stor del av min läsupplevelse. Nyfikenheten kring vad som hade hänt, vad som skulle hända, vad som inte hände och så vidare.

Otroligt speciell bok.

Blev väldigt paff när jag läst klart den. Läste sidorna om författaren och insåg att det var första boken i en serie. Laddade direkt ner nästa men inser nu när jag fått smälta det lite att jag verkligen behöver en paus. Det är av någon anledning oerhört intensiv läsning. Svårt att sätta fingret på exakt vad som gör det. Kanske att det är ur ett och samma fokus hela tiden, en process man får följa.Kommentera