Slumpad post: Tystnad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Upp på toppen

| 2024-02-29, 20:43

Vi planerade att äta våffla på toppen. Kollade upp att de öppnade 10.30. Tänkte att vi siktar på att vara där först. När vi på tisdagen käkade middag med Sara på creperiet så berättade hon att kabinbanan öppnat igen. Det fick oss att fundera på att ta den direkt på morgonen.

Så, vi vaknade, packade ihop grejerna och ställde i förvaringsrummet och checkade ut. Tog grejerna upp till kabinen och det var bara 5 personer före oss i kö (kvart i 9 ungefär). En kvart senare var vi på väg upp. Vilken utsikt!

När vi kom upp såg vi att skotrarna som åker upp till toppen stod redo. Vi bestämde oss på stående fot att åka direkt upp och skippa våfflan. Visade sig vara ett klokt beslut för det blåste skitmycket (inte så våffelvänligt) och senare såg vi att det var långa köer i gondolen dit upp.

Wow sa vi alla tre! Mycket nöjda med att vi åkte upp direkt. Fotade massor och åkte sen långsvängen ner till Rödkullen. Åkte lite, åt lunch, åkte lite (bla i VM8:an) och sen kände vi att vi var klara och åkte ner till hotellet. Bytte om, lämnade skidor, åt glass i solen på torget, hängde på hotellet och sen stationen och så åkte vi tåg hem.Kommentera