Slumpad post: Tåkern runt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på februari 2024

| 2024-03-01, 8:10

Lite konstig månad. Mycket som hände. Känns mest som överlevnadsfokus nästan.

Kreativitet

Viktigt har jag ju tänkt eftersom det är mitt fokusord. Rätt dött den här månaden tyvärr. Behöver fundera på hur jag tar makten över det här under året. Det är ju en läroresa!

Skoj

Läst rekordmånga böcker! Vi har sett massa avsnitt av Husdrömmar – ger en hel del saker att fundera på.

Fikat hos både Sanna (lånade skidväskor) och Helena (köpte slalomutrustning), snackat med Lotta som vanligt, lunchat med fd kollega och träffat lite folk på atlassianevent. Anna (faster/syster/svägerska) sov över. Middag med Åsa och Annika efter deras uteevent.

Jag och Simon (och John) kör connections nästan varje dag, och sen kör jag och Simon tyska på Duolingo (Joel kör fortfarande kinesiska). Jag och Simon pusslade lite i början, men vi gillade inte pusslets bitar, så nu har vi bytt och ska se om vi kan hitta tillbaka till pusslandet.

Åre!

Hälsan

Här händer det grejer. Är troligen allergisk så nu kör jag antihistamin för att inte gå under. Kroppen höll för fyra dagars skidåkning i Åre! Hurra!! Jag och Simon har tränat varje dag ett par veckor med fokus på ben och armar. Funkade.

Brutit streaken på över 6000 steg per dag. I Åre så jag pallade inte bry mig. Tänker att jag nu hittat bra rutiner för att alltid röra på mig så jag släpper den. Snittade strax över 9800 steg (första gången sen oktober 2022 som jag inte snittar över 10 000 steg faktiskt). Jag har dock fortsatt med mitt dagliga pass – även i Åre men då fokus på stretch. Asbra!

Har ätit alldeles för onyttigt – främst godis och andra sötsaker.

Hälarna otroligt mycket bättre. Ländryggen/skinkan blixtrar till lite ibland men ingenting i Åre vilket var underbart.

Verkligen lyssnat på min ork som varit ganska låg och inte pressat mig på jobbet utan jobbat ganska lite.

Ekonomi & boende

Bouppteckningen är klar. Ligger dock ute med en hel del pengar så egentligen hoppas vi att vi inte signar något hus förrän den är godkänd. Ska nog räkna lite på det – bra att ha pengar till renovering/bygge senare oxå så kanske inte spelar någon roll.

Har nys på en gård utanför Borlänge/Hedemora som ska säljas men det känns som att den ligger i myggrike. Har börjat spåna på att faktiskt rita ett hus på riktigt (fast ändå till utbildningen) – Husdrömmar ger tankar.

Dyr månad med ny kyl, frys och diskmaskin. Plus resa till Åre (och utlägg för dödsboet). Nog rekord i räkningar (om man bortser renoveringar vi gjort).

Jobb & utbildning

Jag har börjat lite mer aktivt på kursuppgiften eftersom jag insett att det faktiskt inte är så långt kvar tills dess att den ska vara klar och presenteras.

Jobbmässigt har jag signat en kund till. Den kommer nog bara vara en liten bisyssla vilket egentligen är helt perfekt!

Fokus 2024 (kreativitet): januari
Tidigare år


Kommentera