Slumpad post: Återigen crossfit
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Normann, Natalie: Havets silver

| 2024-03-29, 11:29

Den här kändes det knappt som att jag hann börja läsa förrän den var slut.

Nu känns det nästan som att det är för många parallella trådar och ingen hinner få riktig fokus. Fast det är nog så det känns för Clara.

Intressant att den har en hel del snack om epidemier trots att den skrevs 2016.

Varje gång jag läser om tiden för 100 år sen slås jag av hur otroligt mycket våra liv har förändrats sen dess. Helt osannolikt.

Inser att jag nu bara har en bok kvar, sen får jag vänta tills 18 april och sen är det en bok i månaden som gäller. Men då kommer jag iaf att läsa 10 böcker till i år (sista släpps i januari nästa år). Ska kanske se om några av mina andra pågående serier har fått fortsättningsböcker.Kommentera