Slumpad post: The Queen's Gambit
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pådrag på rundan

| 2024-04-10, 22:24

I morse skulle jag träffa en vän och käka frukost i skogen. Tog en liten extra sväng med Raffe på väg dit. Vid Skarpnäcksgården hörde jag helikopter som var på väg och så stod det två polisbilar utanför.

Hm…

Knallade mot Brotorp där vi skulle ses. Hade helikoptern hovrande ovanför och så såg jag en polis komma på andra sidan ett litet krön. Kopplade snabbt Raffe och tänkte jag skulle fråga. Han hade dock en schäfer med sig och klev ut i skogen och ropade att jag kunde passera.

Så jag passerade.

Närmade mig Brotorp och fick syn på en snubbe som hade lite rolig stil, och som gick barfota med skorna i händerna. Förvisso är det varm vår just nu, men iaf.

Funderade på om det var honom de kanske letade efter.

En stund senare kom en polisbil rullande nerför en cykelväg och jag fick chans att fråga. Mycket riktigt. Det var en äldre herre de letade efter så jag pekade dem i rätt riktning och några minuter senare försvann helikoptern bort.

Tystnaden spred sig, och jag var nöjd med morgonens insats.Kommentera