Slumpad post: Skansen och Gröna Lund
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i april 2024

| 2024-04-06, 14:42

Nästan sommar förra lördagen och sen kom vintern åter med en dm snö. April helt enkelt!

Just nu läser jag Storm över Solviken av Sofia Ymén och märker att jag är lite ovan vid icke-romance. Är nästan lite orolig för att det ska bli läskigt. Jag vill ju ha sånt som ger en skön känsla eller insikter. I bokcirkeln tuffar vi på med Mindset av Carol Dweck och den är intressant, men amerikansk. Mycket bättre är Motivation av Anna Tebelius Bodin som jag långsamt tar mig igenom. Behöver marinera det jag läser.

Just nu tittar jag och John fortsatt på Husdrömmar. Nu är vi på säsong 5 (sett 1-4, 10). Hela familjen tittar på Ronja! Kul att ha något att titta på tillsammans.

Just nu lyssnar naturen som vaknat upp rejält. Så himla häftigt varje år. P1 i köket när jag kommer ihåg och bilen när jag åker själv (sällan).

Just nu njuter jag av att dagarna är ljusare och lusten att göra saker börjar komma tillbaka. Och att jag kan styra min tid på ett sätt jag inte kunnat göra sen jag började lönearbeta. Underbart!

Just nu längtar jag efter att göra utflykter med Simon (och övriga familjen oxå såklart). Såklart även efter att få hitta det där jäkla nästa boendet så att vi kan fokusera på att fixa till där och inte på att leta.

Just nu tränar jag på med mina 10-min dagligen.

Läs liknande hos: Kulturkollo (master), Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårLottens bokblogg, Fiktiviteter, (Bokdivisionen, Erikas bokprat)

Tidigare: 2024: Janfeb, mars
Samlingsöversikt


4 kommentarer to “Just nu i april 2024”

  1. Naturen är det trevligaste att lyssna på den här tiden på året!

  2. Ja, visst är det härligt med ljuset. Håller tummarna för att ni hittar ert boende.

Kommentera