Slumpad post: Skön julafton
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kursuppgiften inlämnad

| 2024-05-10, 16:06

Sådär. Då har jag prokrastinerat färdigt och faktiskt lämnat in kursuppgiften. Jag inser att jag bloggat väldigt lite om den här kursen. Trodde jag skulle göra det mer men energin har inte riktigt funnits. Instakontot fick några inlägg men sen drunknade jag i både vardag och kanske svårighet att välja ut vad exakt jag ville dela med mig.

Kursmålen var ju tydliga och när jag nu kollar igenom dem känns det som att jag gått från omedvetet inkompetent till medvetet inkompetent. Jag har sjukt mycket bättre koll på alla dessa delar men jag är verkligen en nybörjare.

kursträffen i mars var vi några som svettades lite över att kursuppgiften snart skulle vara klar och att vi låg efter. Så då tog vi tag i det. Jag la lite tid på att kolla igenom vad den faktiskt innebar och styrde upp en miro-tavla för att visualisera detta. Delade upp det i ett område per vecka och sen bjöd jag in alla som ville få inbjudan (frågade i vår facebookgrupp) till måndagsmöten. Sen dess har vi hörts varje måndag (tror jag). En timme. Gått igenom vad som är fokus, vilka utmaningar och frågor vi har och så vidare. Otroligt bra!

För 1,5 vecka sen hade jag handledning och det visade sig att jag i princip var klar! Så idag finslipade jag lite och skickade in.

Otroligt lärorikt att göra alla dessa moment!

Nu ska jag preppa presentationen som sker på sista kursträffen. Sen är det slut…



Kommentera