English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Svettiga funderingar

| 2006-06-07, 21:05

Idag var det dax. För första gången sen vi köpte huset (köpte, inte flyttade in) så var jag och tränade med Friskis&Svettis. Det fick mig verkligen att fundera.

Plats: Fotbollsplan på stort fält
Väder: Kallt och duggregn
Klädsel: (Tränings)kläder i valfri färg och form
Ålder: 2-85(?)

Ser ni detta framför er, det ska vara ca 100 personer med ovan nämnda klädsel. Dessa skuttar runt och rör på höfter och viftar med armarna i både takt och otakt. Förstår ni? Har ni varit där? Om inte så tycker jag att det är värt att prova. Helt sanslöst egentligen 🙂14 kommentarer to “Svettiga funderingar”

 1. kjellisen says:

  Ha! Vilken härlig premiärdag! Jag sprang runt Djurgården efter jobbet, bara för att upptäcka att jag plötsligen befann mig mitt i en klunga tanter från (gissar jag) Försäkringskassans kundservice (telefoni). Det var ju Blodomloppet, eller vad det nu kallas.

 2. sue says:

  Fler som drog igång igår alltså 🙂

 3. kjellisen says:

  Jupp! Och kl. 16 bär det av igen!

 4. sue says:

  Oj, nu känner jag mig dålig igen… Borde ha cyklat till jobbet som John gjorde.

 5. kjellisen says:

  En knapp halvtimme nu…

 6. sue says:

  O nu borde du vara ute och svettas 🙂

 7. kjellisen says:

  Å nu är jag tillbaka…

 8. Niklas says:

  Jag VILL se bilder på John under några sådana övningar 🙂

 9. sue says:

  Nå, hur gick det?

 10. John says:

  Jag VILL se bilder på John under några sådana övningar

  Då måste jag vara med på dem först… 😉

 11. John says:

  Givevis bilderna men framförallt övningarna…

 12. […] runt Posted in Vardagen | Comments | Trackback | RSS By sue, 2006-06-10 at 22:38 Sen vi köpte cyklarna har vi faktiskt cyklat lite då och då. Intealls dumt. John har varit duktig och cyklat till jobbet två dagar denna vecka (jag tränade ju på Friskis så det fick räcka). Ikväll efter 9 fick vi ett ryck och begav oss på upptäcksfärd på tvåhjulingarna. Tog oss runt Flaten vilket var en ganska lagom lång och trevlig tur. Helnöjda över området vi har flyttat till kan man säga. Orminge låg iofs oxå med natur nära men inte lika trevligt som här måste jag erkänna (oj vad vuxet det låter…) « Hur sunt äter du? | Home | Oljat staketet » […]

Kommentera