Slumpad post: Vad kan du om pensionen?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kö i Kungens kurva

| 2006-10-07, 18:12

Förra helgen åkte vi till Kungens kurva för att titta in på Media Markt och se om det var något att ha. Redan på E4 före avfarten insåg vi att det nog inte skulle bli något besök då det i princip var bilkö redan där… Vi åkte iaf fram bara för att bekräfta att det var ungefär som på öppningsdagen, och vakterna gissade på en timmes kö. Vi besökte Mio istället 🙂

Igår kväll tänkte vi att det nog var färre folk där. Helt rätt – ingen kö! Dock var det extremt mycket folk inne i affären… Vi spenderade dock en dryg timme där och det var inte gratis att gå ut (konstigt!). Helt klart stort utbud och det jag gillade bäst var att alla prylar gick att prova. Alla mobiltelefoner tex, där kunde man testa menyerna – precis så som jag alltid velat göra!!

Kommer att bli fler besök 🙂 Misstänker att det var kö idag, för på radion har det rapporterats om minst 3 olyckor på vägarna kring av- och påfarter till Kungens kurva…Kommentera