Slumpad post: En lätt solbränna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första dagen

| 2006-11-03, 19:08

Utsikt frÃ¥n HiltonKan säga att det var skönt att sova i en säng 🙂 Lyxigt med frukost på hotellet, ska jag nog kunna leva med ett tag!Sen hämtade Marvin i minibussen och körde oss till kontoret. Otroligt roligt att träffa alla man tidigare bara mejlat och chattat med. Skumt dock att sitta här och jobba.

Creative Solutions bjöd oss på lunch så vi tog en liten sväng till en restaurang och jag passade på att ta lite bilder utanför kontoret och sen på väg tillbaka från lunchen.
Utanför kontoret TuckTuck Skyline från bil
Efter jobbet drog vi iväg till Majestic City för att shoppa. Det fanns dock inte så mycket. Min vana trogen tog jag mig iaf till en bokhandel för att inhandla en barnbok på landets språk. Eftersom världen är så liten så var det givetvis någon som sa “Hi Susanne!”. En i QA-teamet, Dinali, var där och letade efter ett kort. Hon hjälpte mig hitta roliga böcker och sen guidade hon mig runt lite.

Kördes tillbaka till hotellet för att dumpa saker och sen kördes vi till Matias och Stoffes favoritstället “The Mango tree” för lite middag. Före maten beställde vi drinkar. De andras tog jag bilder på medans min “Forrest Fire” skulle drickas direkt… De kom med tre glas, ett sugrör och en tändare… 7 timmar efter lunch var det bara att hålla god min, ta sugröret i munnen och köra botten upp med den brinnande spriten. Sen satt jag och tittade på de andra som i lugn och ro satt och drack sina… Pelle valde sin på namnet – Lankan Dog.

Lankan dog glada drinkare

Som avslutning på kvällen åkte vi till ett annat favoritställe och tog en double chocolate cheesecake 😀

Efterrätt Tog ett tag innan vi orkade ta oss från stället och åka hem…2 kommentarer to “Första dagen”

  1. John says:

    Hur står egentligen Stoffe på bilden “utanför kontoret”? 😯

  2. sue says:

    Haha, oj då 😈 Har en annan nästan likadan bild – kanske ska byta?

Kommentera