Slumpad post: Halskrage
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Guppig väg

| 2006-11-04, 17:38

Hotell i ArunadhapuraIdag gick vi upp tidigt för att åka till Anuradhapura som ligger inåt i landet. Det blev en guppig tur. Även om avståndet inte är så långt så tar det lång tid för vägen är inte så bra och det är många som åker på den samtidigt. Vi kom fram och checkade in på hotellet – Palm Garden Village. Mycket trevligt. Lunch ingick så vi började med det. Sen tog vi oss till den gamla staden, hyrde guide och åkte/gick runt 4 timmar. De första 3 var intressanta, sen blev det lite för mycket av det goda. Avslutade dagen med bad i den mycket trevliga poolen och sen en god middag (som oxå ingår i priset).

Många bilder har det blivit, men på denna uppkoppling tänker jag inte ens försöka 🙂Kommentera