Slumpad post: Den stoltheten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Djur på vägen

| 2006-11-05, 13:26

Djur på vägen i Sverige är väl iofs inte helt ovanligt men ändå inte vanligt. Här är det ovanligt om det inte är djur på vägen. Under denna helg har vi sett hundar, åsnor, elefant, skölpadda, kor, åsnor, apor, fåglar, grisar och kanske något mer.

Aruna - elefant Anura - apor Anura - hund Anura - kor Anura - sköldpadda

Ett rent under att det finns djur kvar faktiskt. Vi har spånat lite kring det och har kommit fram till att genen för trafiköverlevnad har framodlats här (eftersom det bara är de som har den som överlever). Bilderna är från landsbygd, men till och med i Colombo kan det stå en ko mitt i vägen som vägrar flytta på sig så bilar och bussar får snällt åka runt.Kommentera