Slumpad post: Cykelsits
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Juul, Jesper: Ditt kompetenta barn

| 2007-05-31, 20:37

Juul, Jesper; Ditt kompetenta barnMin andra bok av Jesper. Första halvan var mycket bra, sen blev det faktiskt lite segt. Intressanta saker han skriver om iaf, det kan jag garantera. Handlar inte bara om barn utan mycket om människor och relationer även vuxna emellan – något man nog lätt glömmer bort i dessa sammanhang. Jag kommer nog att läsa fler böcker av Jesper, men tänkte blanda med lite fler liknande böcker där man tycker andra saker så man inte fastnar i ett tänk.9 kommentarer to “Juul, Jesper: Ditt kompetenta barn”

 1. sandra says:

  jag ser att förberedelserna är i full gång 😛

 2. Sue says:

  Givetvis 🙂 Du bor ju inte så nära och kan komma med experthjälp så vad ska man göra?! Inte heller har jag sett att du gett ut några böcker ännu 🙁

 3. sandra says:

  :mrgreen: visst kan du få några super råd ifrån familjen Kaos om du vill.
  Tänk på att jag har precis fått en tonårs dotter som är folkilsken på morgonen.

  😈 VA GLOR DU PÅ???….öh…ursäkt att jag tittar 😳 jag skall genast titta åt något annat håll…. 🙄

  😛

 4. sandra says:

  glömde ju nämna familjens latmask oxå…….öhhhhh……vadå tömma gympapåsen……öhhhhh…..vadå möglar????…..öhhhhh….ja glömde……..jag spelade ju JAk2….

  Okej…..mamsen fixar….. :mrgreen:

 5. sandra says:

  MEn är det något du undrar så hjälper jag gärna till 😛 😛

 6. Sue says:

  Låter som att jag måste återkomma till dig!!

 7. Lotta says:

  Ju mer man läser, ju mer oroar man sig för att inte göra “rätt”, okunskap är en lättnad 😀

 8. Sue says:

  Haha, mitt minne är ändå så dåligt just nu att jag redan glömt vad jag läst. Nä, riktigt så illa är det inte. Funderar faktiskt mest tillbaka på tiden som au-pair och hur jag agerade då. Bra att ha något praktiskt att tänka på, framtiden känns så oviss ändå.

 9. Lina says:

  Oj, den haär har jag just också läst-. eller iallafall de första två tredjedelarna för sedan fastnade jag. Så jag förstår vad du menar. Men visst är han bra!

Kommentera