Slumpad post: Heläggspulver
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simning och massage

| 2007-08-14, 20:05

Idag tog jag mig i kragen och gick till Eriksdalsbadet för att prova hur det är att simma med en tätis i magen. Redan i januari köpte jag ett 10-kort för bad, men det har lixom inte blivit av. Vid kassan så frågade jag hur det funkade, om jag skulle dra kortet vid kassan eller där alla drar säsongskorten. Hon frågade om jag skulle simma inne eller ute och jag sa att jag inte visste riktigt. Då tyckte hon att gå in här så drar du det om du väljer att simma inne… Jag valde att simma ute och gjorde det således gratis 🙂

SimmaGick med spända steg mot bassängen, men snacka om att jag blev besviken. Det var inte alls stor skillnad 😕 Simmade iaf 300 meter och när jag sen skulle gå upp – märkte jag skillnaden och kände mig hur tung som helst. Några svanhopp blev det dock inte och jag insåg att senast jag badade var i Anuradhapura… Undra vad som har hänt med den badfantast som jag var en gång i tiden?

MassageSatt sen i solen och njöt ett tag före det var dags att knalla till massage hos Cia (vill ni gå till en BRA massör, så hör av er!!). Som vanligt mycket mycket skönt, men att ligga på mage eller rygg kan man bara glömma :mrgreen:

Kan sammanfatta min andra lediga dag som en väldigt skön dag. Var förresten hos barnmorskan idag och allt ser finfint ut.19 kommentarer to “Simning och massage”

 1. Niklas says:

  Njut så länge det varar…

 2. Sue says:

  Haha, jag ska verkligen göra mitt bästa :mrgreen:

 3. Niklas says:

  Känns som om du lyckas bra än så länge.

 4. Sue says:

  Jepp, går upp med John på morgonen och äter frukost och njuter sen av att lägga mig i soffan med nyhetsmorgon på och sova lite 😆

 5. sandra says:

  Låter som du har toppen just nu 😛 och bättre kommer det att bli 😛

  Får man tjuvhöra några namnförslag?

 6. Sue says:

  Oj, den där svåra frågan. Vi pratade en del om namn på semestern men sen har det avstannat, så vi har inte några riktigt heta kandidater just nu.

 7. sandra says:

  Freja?

  Försöker med alla jag vet som är gravida med det namförslaget men det är inte riktigt någon som nappar, själv tycker jag det är ett toppennamn. 😛

 8. Sue says:

  Inget dumt namn alls tycker jag. Kan nog läggas till listan :mrgreen:

 9. sandra says:

  😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 ÄNTLIGEN!
  Så blir det väl en pojke då bara för att jävlad 😈

 10. sandra says:

  jävlad är skånska och betyder jävlas 😳 hmmmm om någon trodde jag stavade fel 😉

 11. Sue says:

  Tycker det är ganska oavgjort mellan de som hävdar att magen är en typiskt pojkmage och de som hävdar att det är en tjejmage. Själv är jag övertygad om att det blir ett barn :mrgreen:

  Spännande att få lära sig lite nyskånska 😉

 12. sandra says:

  Poknamn så är Daniel en klar favorit från mitt håll…passar det herrskapet?
  Vad blir efternamnet?

 13. sandra says:

  hur trött får man blir?????????????????????????

  POJKNAMN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  och NEJ John jag fattar fortfarande inte hur jag kan gå in och ändra stavfel 👿

 14. Sue says:

  Daniel är tyvärr taget av en kusin så det skulle kännas lite onödigt när det finns så många andra namn. Efternamnsfrågan ber vi att få återkomma till :mrgreen:

 15. sandra says:

  ok bröllop i antågande kan jag gissa 😉

 16. Sue says:

  Det fanns ju en tanke med att förlova sig kan vi ju säga iaf. Sen är det nog tveksamt om det blir ett regelrätt bröllop med gäster och fest. Känns mer som endast en vigsel. Den som följer bloggen lär få se :mrgreen:

 17. John says:

  och NEJ John jag fattar fortfarande inte hur jag kan gå in och ändra stavfel

  Nä, jag förhastade mig nog lite – det verkar bara som administratörer kan göra det… Däremot kan du om du är inloggad lägga upp en liten “avatar” (bild på dig själv) här – alltid något antar jag…

 18. John says:

  Du skulle alternativt kunna ladda ner och använda Firefox istället för Internet Exporer (om du inte redan har gjort det) eftersom den innehåller stavningskontroll 😀

  Ladda ner här.

 19. sandra says:

  hmmm ja har nu laddat ner något med en röd räv. men sen då 😐

Kommentera