Slumpad post: Fel datum
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Larsson, Stieg: Flickan som lekte med elden

| 2007-08-25, 13:37

Larsson, Stieg; Flickan som lekte med eldeHar hittills läst de första två i pocketformat. Den här, den andra, var svår att släppa ska jag säga och nu funderar jag på om jag verkligen kan vänta på att nr 3 ska komma ut i pocket…

Återigen häpnar jag dock av baksidetexten. Läs den INTE!! Jag läste den när jag hade 100 sidor kvar och är såååååå glad att jag inte läste den före jag läste boken. För mig hade den förstört en stor del av spänningen som byggts upp.

Slutet gör definitivt att man önskar att nästa del låg och väntade i bokhyllan. Känns enormt trist att författaren inte längre lever och kan fortsätta producera så här bra böcker!En kommentar to “Larsson, Stieg: Flickan som lekte med elden”

  1. Niklas says:

    Tack för tipset. Själv går jag o bara väntar på att köpa boken. Vill ha i pocket…

Kommentera