Slumpad post: Nätterna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En vecka kvar?

| 2007-08-27, 10:34

Idag är det en vecka kvar till det beräknade leveransdatumet. Tätisrummet är färdigrenoverat och alla tätiskläder sorterade i lådor. Måste verkligen passa på att tacka alla som bidragit på ett eller annat sätt. De första storlekarna har vi tillräckligt av så vi slipper köpa 🙂

FårtygHar ställt in mig på att det kan gå två veckor över tiden, så om tre veckor bör leveransen iaf ha skett. Magen blir inte mindre vill jag lova och jag tar det väldigt lugnt nu när vi fått ordning här hemma. Har hittat stickningen som jag påbörjade i våras och insett att jag gör den för en 3-månaders så det är bara att sätta fart och få klart. Har börjat rensa bland alla pysselsaker så det finns chans att jag vid längre väntan hinner göra en del annat. Kanske kan man sy något roligt med ett fårtyg jag hittade i mina gömmor?

Sen finns ju friidrotts-VM denna vecka vilket är mycket trevligt att kunna beskåda. Ni lär väl märka om jag får rejält trist för då kanske det kommer massor med blogginlägg :mrgreen:9 kommentarer to “En vecka kvar?”

 1. sandra says:

  Vilket sött tyg. Du kan ju sy en pyjamasgömma de är mycket bra 😛

 2. Sue says:

  Ah, det är ingen dum idé. Då måste jag få ordning på min syhörna och det är ju något som står på att-göra-listan :mrgreen:

 3. sandra says:

  kanon!

 4. Sue says:

  Så får vi boka tid när du kommer upp på pysselskola oxå – för visst sa vi det? Kanske är det stearinljus som ska stå på att-göra-listan då? Man kan nämligen gjuta på rätt många sätt 🙂

 5. Jeanette B says:

  Hej! Det måste kännas som om du bara går och “väntar”, kan tänka mig att det är drygt den sista tiden. Fick idag se bilder på Margareta W barnbarn samt Ingemar V son, måste säga att det drar lite i “bebis-tarmen” på mig.
  Semestern var toppen. Mellan 28-38 grader varmt, 2 dgr regn. Vi har slappat, solat, badat och umgått med alla vänner på ön. Förberedelsena för inspelningen av Mama Mia pågår för fullt på ön. Synd att man inte är där. Förlovningen var hur romantisk som helst. Vi hade värsta festen efter det::) I kväll åker Kim till Norge för att dyka, blir borta i 3,5 vecka. Kommer nog att kännas ok dom 2 första dagarna, sedan kommer saknaden.

  På jobbet är det som vanligt, ingen vet vad man ska göra:) Men det löser sig….

 6. Niklas says:

  Bara EN ENDA vecka. Underbart.

  Själv önskar jag att leveransen sker i dagarna så att man komma och inspektera undret till helgen. SKulle ju vara otroligt passande tycker jag 🙂

 7. Camilla says:

  Om det endast vore en vecka kvar… 😕

  Hoppas att du slipper gå över tiden, för jag antar att du känner att du kan det här med att vara gravid nu 🙂

 8. Sue says:

  De som var här och grillade i fredags (och fick äta farbror Joakims blåbärspaj) bestämde att det blir 2/9 och det tycker vi skulle funka fint. Då kan vi ju faktiskt heja på dig Niklas, och så får du sen en anledning till att komma upp och hälsa på lite senare :mrgreen:
  Efter 39 hela veckor så börjar förstå vad det handlar om att vara gravid… Fast än så länge har jag ju haft tur och inte haft så många problem och njuter rätt mycket av att gå hemma och pilla mig i naveln – särskilt nu när det är VM!
  Grekland låter inte alls fel. GRATTIS till förlovningen 🙂

 9. Syster Yster says:

  Diggar tyget!

Kommentera