Slumpad post: Gårdsfixning på förskolan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Väntetider

| 2007-09-03, 13:13

Inte bara är det väntetider för leverans av tätisen utan när man målar blir det väntetider, den så kallade torktiden. Trist, fast det måste väl ändå vara ett i-landsproblem…

Måla gröntDen stege som jag grundmålade igår har jag nu våtslipat och sen fick jag äntligen öppna burken med grön färg. Nu måste dock denna sida torka före jag kan måla den andra sidan och sen ska den våtslipas och målas en gång till.

Passade på att grundmåla några andra brädor så länge så att de kan målas imorgon (om inte den andra väntetiden är över). Är ju iofs bra att jag har lite att pyssla med! Övriga delar av sängen står uppe och jag misstänker att jag inte orkar bära ner dem själv så det får bli annat pyssel i em.3 kommentarer to “Väntetider”

  1. Sue says:

    Hmm… Inser just att det regnat några droppar på det jag målat. Undra om jag vågar mig ner för att undersöka konsekvenserna av det…

  2. Lotta says:

    Lite regn blir säkert ett väldigt vackert och barnvänligt prickigt mönster 🙂 Jag tror att Tätis dröjer minst två dagar till, min gissning är 6 september. Eller just den dan då John har ett möte inbokat, he he.

  3. Sue says:

    Det hade faktiskt hunnit torka riktigt bra så det gjort inte något!

Kommentera