Slumpad post: Nya pass
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nässelfeber

| 2007-09-07, 17:35

Nu när graviditeten går mot sitt slut så börjar jag inse vad jag kan ha att vänta. Nässelfebern, eller urtikarian, som jag fick hösten 97 och sen dess haft i princip hela tiden i olika jobbighetsgrad försvann i mars. Inte så att jag tänkte på det utan helt plötsligt slog det mig att det inte längre kliade…

Hoppas innerligt att kroppen nu insett att det är mycket trevligare att inte producera klåda…2 kommentarer to “Nässelfeber”

  1. […] hade min kropp insett att det var bättre utan nässelfeber utan den kom snällt (?) tillbaka bara några veckor efter förlossningen, så idag tog mig till […]

  2. […] som under förra graviditeten så försvann utslagen helt. Förra gången kom de tillbaka efter två veckor så bara för några […]

Kommentera