Slumpad post: Koll på livet med Jesper Caron
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lammskinn

| 2007-09-08, 15:49

LammLammskinn har jag hört är jättebra att ha i vagnen så för ett tag sen köpte vi Ludde på IKEA. Sen läste jag att det är en matta och inte alls tänkt för små bebisar (dvs de har använt medel som man nog inte vill ha hudkontakt med).

Hittade dock en bra (och billig) sajt och igår hämtade jag paketet. Skulle kunna tänka mig att ha fler för nu har jag myst i soffan hela förmiddagen med skinnet och gillar det skarpt. Sovsäck för vuxna kanske? Tyvärr har de inte mörkgrå skinn vilket jag hade beställt direkt och klätt vår läsfåtölj med…3 kommentarer to “Lammskinn”

  1. Sue says:

    Nu tror jag att jag övertygat John oxå om hur skönt det är att slappa framför tv:n med ett lammskinn :mrgreen:

  2. […] i vardagsrummet vid fåtöljen har vi byggt upp en liten koja med lammskinnet i och en filt över. Joel gillar att mysa med lammskinnet och det tog inte så lång tid förrän […]

  3. […] Lammskinnet vi köpte till Joel har använts mycket och särskilt nu sen Simon kom. Förra veckan tog jag mig i kragen och tvättade det. Körde handtvättsprogrammet på tvättmaskinen och ett specialtvättmedel för skinn och ullprodukter, och sen fick det hänga på tork ute. […]

Kommentera