Slumpad post: Vilken skog!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skratt?

| 2007-10-17, 16:58

SkrattIdag när Joel somnat efter matning så låg han som vanligt och log lite då och då när han drömde. Helt plötsligt ler han STORT och det bubblar ut ett skrattljud. Skulle ge mycket för att veta vad såna här små krabater drömmer!

Måste jag säga att jag hade ett stort leende jag oxå?8 kommentarer to “Skratt?”

 1. Anna says:

  Härligt! Bäbisskratt är bland det bästa som finns!

 2. sandra says:

  😛 Mysigt! Visst är det roligare när de skrattar än gråter :mrgreen:

 3. Syster Yster says:

  Så gosigt 🙂 Jag förstår att du blir nyfiken – det blir jag också!

 4. Sue says:

  Ser fram emot en vaken Joel som skrattar. Leenden producerar han iaf på löpande band just nu och jag tror inte längre att det enbart är tarmrörelser som genererar dem.

 5. Jojo says:

  🙂 Oh, så härligt med ett litet skratt! Snart kommer du veta det exakta receptet på hur du kan framkalla det igen. Vad kul att du skriver ned alla de där små (stora!) händelserna för man glömmer snabbare än man anar.

 6. Sue says:

  Det är ju därför det är så bra med en blogg! Har haft nytta av det massa gånger med huset oxå. Har man väl börjat blogga så är det svårt att sluta.
  Gäller bara att ta sig tid till det…

 7. […] mage (och jag sov lite oxå) så skrattade han flera skratt i rad i sömnen vilket jag minns att Joel oxå gjorde vid den här […]

Kommentera