Slumpad post: Vågade byxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Renässans

| 2007-12-19, 12:52

RenässansJag säger bara TUR att renässans finns!

Joel har de senaste nätterna blivit ganska täppt i näsan och då vaknat och varit ledsen. Som tur är har vi haft såna här näsdroppar hemma och de har gjort susen. Vissa gånger gråter han men lika ofta är han tapper och låter oss spruta in i näsborrarna. Efter en liten stund kan han återigen andas genom näsan och somnar då nöjd om (oftast).2 kommentarer to “Renässans”

  1. Louise says:

    Visst är näsdropparna bra. Linus gillar inte heller när man ger dem men det brukar lösa upp snoret i alla fall. Vi har sluppit använda dem så ofta eftersom Linus varit ganska ren i näsan och hittills sluppit förkylningar. Däremot rosslar han lite i halsen ibland men jag tror inte det är förkylning eftersom inte näsan rinner.

  2. Sue says:

    Frågade faktiskt läkaren om det där med rosslingar och det är så att de små liven ännu inte kan harkla sig så en sån sak som vi harklar bort utan att tänka på det kan en bebis jobba med i flera timmar.

Kommentera