Slumpad post: Stuvrea
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Iväg på lunch

| 2008-05-27, 15:49

Idag åkte jag och Joel t-bana in till stan för att luncha med Åsa och Anna (de jobbade så bara ett barn totalt sett). Joel sjungerInledde det hela med att åka rulltrappan ner i Skarpnäck för första gången (hissen funkade inte), lyckades tom stå till höger så att folk kunde gå förbi.

Vädret var underbart och vi lunchade på Café Båtklubben vid Årstaviken. Joel soverJoel fick äta kall barnmat för de hade minsann inte tid att låna ut sin mikro, men han slukade glatt hela burken ändå. Sen underhöll han genom att låta väldigt mycket i ett bananfodral. Vet inte om övriga lunchgäster såg det som underhållning 🙂

Han somnade innan vi hann gå på t-banan tillbaka.3 kommentarer to “Iväg på lunch”

  1. sandra says:

    mysigt 😛

  2. Sue says:

    Jepp, sommaren är härlig!

  3. […] varit mycket underhållande. I början så använde han dem för att låta med, ungefär som bananfodralet, och sprang runt med dem titt som […]

Kommentera