Slumpad post: 2012 i siffror
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

GPS

| 2008-07-07, 22:23

NavmanHäromdagen fick jag en GPS av en granne. Efter installation av ny mjukvara hade den slutat fungera och han skulle ändå köpa en ny. Efter lite pillande med mjukvaran fick jag den att funka så nu ska vi försöka hitta ett användningsområde för den också.

Först tänkte jag att man skulle kunna ha med den när man är ute och cyklar, och på något sätt registrera rutten, kanske till och med med tider. Vet inte om det går att få till. Dessutom skulle man kunna hitta bra småvägar att cykla på med hjälp av den. Annars kan man ju alltid ha den i bilen – i a f jag skulle nog ha behov av den eftersom jag aldrig hittar till någonting…3 kommentarer to “GPS”

 1. niklas says:

  Fräckt att FÅ en GPS. Bra granne måste jag säga, såna har INTE jag 👿

 2. John says:

  Ja, såna är vi här uppe i Stockholm! 😉

 3. Fredrik says:

  ^ hehe, jovisst 😛

  Snällt av honom att ge den till er. Har funderat på att köpa en själv för att ha i bilen eftersom min bättre hälft har så dåligt lokalsinne.

Kommentera