Slumpad post: Lunchsamtal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sprängskiss igen

| 2008-07-08, 13:56

Vi fick ju en hushållsassistent i vintras och när vi i våras skulle prova att använda tillbehöret mixer såelectrolux funkade det inte. Jag tog med mixern till Home-butiken där vi köpt den och fick titta på en assistent där och såg att det på vår saknas en vit mojäng (typ kugghjul). Hon i butiken sa att jag fick återkomma med assistenten och kvitto. Det drog ut lite på tiden så först igår fick jag tummen ur och åkte dit. Fick då veta att de inget kan göra utan det är Electrolux Service i Haninge som jag skulle vända mig till. Så var det alltså dax för telefonsamtal till Electrolux igen

Pratade en kvart med en tjej där och fick en sprangskiss-00037 mejlad till mig men kunde inte se något som liknade det som saknades och då hade hon svårt att hjälpa mig så jag fick ringa till kundtjänst istället och där hann jag prata med två stycken där jag nästan hörde hur de kliade sig i huvet över problemet. Blev till slut hänvisad tillbaka till Haninge så efter ett nytt samtal med dem kom vi fram till att jag tar med mig mina prylar och besöker dem imorgon.

Är det bara jag som råkar ut för sånt här?7 kommentarer to “Sprängskiss igen”

 1. Fredrik says:

  Du är absolut inte ensam om att det händer, för egen del har jag iofs alltid haft tur med Electrolux-prylar. Vi hade däremot en inspelningsbar DVD som vi fått utbytt tre gånger, en digitalkamera som vi fick skicka tillbaks redan efter en vecka och en APS-kamera som pajade mitt under vår smekmånad, för att bara nämna några incidenter vi har haft med elektronikprylar.

 2. Sue says:

  Ah, låter skönt att höra att man inte är ensam även om man inte önskar att det ska hända någon.

 3. Sue says:

  Idag har jag varit och lämnat in vår assistent. De trodde på att byta motor så kanske det dök upp ett litet kugghjul iom det. Undra om man kan begära någon slags kompensation?

 4. Niklas says:

  Vi får se vad som händer, har liknande problem med PC City.

 5. Sue says:

  Jaså? Några tips annars, du är väl bra på att förhandla till dig kompensation har jag fått för mig 🙂

 6. Sue says:

  Fick förresten ett sms från Electrolux igår, om att det blir först på fredag de kollar på den för en reservdel kommer först då… Tur att vi har att göra med hallen nu så vi ändå inte hinner baka :mrgreen:

 7. […] I början av juli så lämnade jag in vår hushållsassistent på service. Det var ett litet kugghjul som saknades. En onsdag åkte jag dit och på fredagen bokade de in service. På fredagen fick jag ett sms från dem som sa att de fått beställa något så först 19 juli skulle service ske. Veckorna gick och 22 juli hade jag inte hört något så jag ringde. Det var en motor som var restnoterad och skulle komma 6 augusti. […]

Kommentera