Slumpad post: Bloggen har flyttat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En morgon med Joel

| 2008-08-18, 9:28

Nu med bara fem föräldralediga dagar kvar före heltiden så uppskattar jag verkligen tiden med Joel. Idag hörde jag hur han började röra på sig 10 i 7 och en liten stund senare lät han och jag gick in och tog upp honom för att sen mysa lite i vår säng. Han ville dock springa runt så ganska direkt backade han ner från sängen helt utan hjälp. Träning ger färdighet!

När jag fixade frukost så passade Joel på att titta in i kylskåpet och hittade en kiwi som han ville ha. Jag skalade den så fick han sitta och äta medans jag matade honom med gröt.

Joel en dag då solen sken

Joel en dag då solen sken

Efter frukost frågade jag om vi skulle gå upp och borsta tänderna och gick till trappan. Joel knallade efter och klättrade upp helt själv och gick sen bestämt fram till toadörren. Fick sin tandborste och åt girigt upp tandkrämen först för att sen gå runt och gnaga på tandborsten ett tag.

Sen satte vi på musik och dansade lite. Efter en dryg timmes lekande med besök på balkongen bla så var det dax för lite mellis och sen somnade Joel gott i sin säng (o nästan jag oxå brevid på golvet).

Ser fram emot resten av dagen!2 kommentarer to “En morgon med Joel”

  1. Louise says:

    Vad mysigt ni har det om dagarna! Kan tro att man tar tillvara tiden ännu mera när man jobbar.

  2. Sue says:

    Ja det gör man definitivt!

Kommentera