Slumpad post: Bättre den här gången
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagen fortsätter

| 2008-08-18, 14:41

Joel sov 1,5 timme och sen lekte vi på övervåningen. Kastade boll – något Joel börjat uppskatta alldeles nyligen.

Joel dricker ljummen mjölk

Joel dricker ljummen mjölk

Lunch intogs. Joel åt nästan hela sin, plus en del av min (sill och potatis). Sen gjorde jag lite kaffe till mig och Joel ville verkligen ha min mugg så jag tog en mugg till honom, som han fått av grannarna, och värmde lite mjölk i den. Oj vad han gillade det! Vet inte om det var smaken eller känslan av att göra som mamma 🙂

Helt plötsligt blev det som jag nog räknat med – mjölk över mig, bordet och golvet. Tur att man numera har vana att torka kladd!

Joel leker med sand och två hinkar

Joel leker med sand och två hinkar

Mätta fortsatte vi leken här nere, bla brummade Joel när han körde en bil – första gången, både brummandet och bilkörandet. Vi fick sms från grannarna som undrade om vi ville möta upp i lekparken. Givetvis! Vi tog trehjulingen dit och lekte sen hårt i sandlådan ett tag tills vi smet in och kollade semifinalen i 100 m häck i OS. Sen tappade alla sugen och vi gick hem för att äta mellis och nu sover Joel igen.

Jösses vad fort dagarna går!Kommentera