Slumpad post: Läskigt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny assistent?

| 2008-08-18, 9:46

I början av juli så lämnade jag in vår hushållsassistent på service. Det var ett litet kugghjul som saknades. En onsdag åkte jag dit och på fredagen bokade de in service. På fredagen fick jag ett sms från dem som sa att de fått beställa något så först 19 juli skulle service ske. Veckorna gick och 22 juli hade jag inte hört något så jag ringde. Det var en motor som var restnoterad och skulle komma 6 augusti.

Tiden gick och jag tänkte att de hör väl av sig. Idag orkade jag inte vänta längre utan ringde och fick då veta att bollen inte ligger hos service utan hos Electrolux själva och att vi tydligen ska få en ny maskin. Passade på att fråga om jag verkligen skulle behöva åka ner till Haninge för att hämta den. Killen jag pratade med skulle fråga det oxå när han kollade status.

Han ska nu höra av sig när han vet mer…4 kommentarer to “Ny assistent?”

  1. Fredrik says:

    Ser exakt ut som den vi har, kanon för bullbak.

  2. John says:

    Fast bara under förutsättning att man har den tillgänglig hemma, något som vi förvägrats av jäkla skit-Elektrolux som har haft den i sin verkstad sen början av sommaren 🙁

  3. Fredrik says:

    Ytterligare ett tillfälle att få säga: “Hur svårt kan det va?” 🙄

  4. […] har bakat en del bröd sen vi fick assistenten, men hittills bara med jäst. Igår påbörjade jag min första surdeg. Surdegen tar några dagar […]

Kommentera