English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Assistenten tillbaka

| 2008-09-12, 21:05

I tisdags åkte John och Joel till Haninge för att hämta assistenten som nu är fixad. Äntligen har vi den fina lilla plastploppen som man inte ser skymten av på sprängskissen. Trodde själva idén med en sprängskiss var att man kunde se alla ingående delar.

Nu ska vi se när vi får användning för den…3 kommentarer to “Assistenten tillbaka”

  1. Fredrik says:

    Så nu blir det baka av, skönt att det äntligen blev fixat.

  2. Sue says:

    Jepp, John bakade bullar redan i fredags och jag vispade grädde i den i lördags :mrgreen:

  3. […] intresserad på när degen gjordes i assisstenten (som nog faktiskt låter mer nu än före vi fick den fixad…). Ännu mer instresserad blev han när den knådades på arbetsbänken, så det var lika bra […]

Kommentera