Slumpad post: Sjunga
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Boka tåg

| 2008-09-25, 20:16

Det är dax att boka tåg till jul om man inte vill bli utan biljett eller betala väldigt mycket pengar. Mamma ska komma hit så jag har bevakat släppdatum och häromdagen var det dax.

Jag sökte på 22/12 men det kom inte fram några tider. Provade lite olika datum före och först när jag kom 2 veckor tidigare så fick jag fram tider. Lite skumt tänkte jag. Provade igen dagen efter, men likadant. Så jag mejlade till SJ.

Idag, två dagar senare har jag inte fått svar så nu lackade jag ur och ringde istället. Valde alternativet boka inrikeståg och fick plats 37 i kön, väntetid 15. Suck, jaja. Efter 13 minuter kom jag fram och förklarade mitt problem.

Jag kopplar dig till internetsupport.

Hann inte reagera förrän rösten säger att förväntad kötid är 14 minuter! Argh! Efter 7 minuter kom jag fram bara för att få reda på att det är länstrafiken i norra älvsborg som inte lämnat in några tider ännu, precis som de norska tågen som stannar i Ed. 1 oktober ska de finnas… Hennes tips var att boka resan Gbg-Sthlm nu och andra delen sen. Mmm… och betala serviceavgiften på 30 kr två gånger, plus att man måste chansa för man vet inte när tågen går. Gjorde en sökning och insåg att biljetterna redan blivit ganska dyra, så då känns det som att det är lika bra att avvakta.5 kommentarer to “Boka tåg”

 1. Niklas says:

  själv så sitter jag på x2000 på väg till Malmö. Åker första klass och biljetten kostar 199 sek. Detä är billigt det…

 2. Sue says:

  Förra året åkte mamma för 97 kr från Ed till Stockholm två dagar före jul…

 3. Niklas says:

  själv så sitter jag på x2000 på väg till Malmö. Åker första klass och biljetten kostar 199 sek. Det är billigt det…

 4. Niklas says:

  Är man bara ute i god tid så. tvärtemot vad SJ är 🙄

 5. Sue says:

  Ännu bättre blir det idag när jag fått svar på mitt mejl. Från 17 oktober ska det gå att boka. Ja så nu får vi se vem som har rätt, internetsupporten eller mejlsupporten (vad skillnaden är vet inte jag iaf).

Kommentera