Slumpad post: Editera film med Picasa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koja

| 2008-09-27, 15:09

När jag var lite älskade jag kojor över allt annat så nu har jag sett fram emot att återigen få bygga kojor och det gäller ju att börja i tid såklart.

Nere i vardagsrummet vid fåtöljen har vi byggt upp en liten koja med lammskinnet i och en filt över. Joel gillar att mysa med lammskinnet och det tog inte så lång tid förrän han började uppskatta att krypa in.

Nu har det blivit en vana att leka runt och i kojan en stund efter maten. Joel kryper runt fåtöljen och skrattar och springer och kryper, och vi kryper och skrattar och leker tittut med honom.En kommentar to “Koja”

  1. […] blev eld och lågor och vi inredde tältet med kuddar och fårskinn, kanske lite inspirerade av höstens koja. Nu är det där vi ligger och läser böcker, bygger med duplo och busar. Prylar, Vardagen | […]

Kommentera