Slumpad post: Mamma, vet du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Försäkringsrådgivning…

| 2008-12-09, 13:25

När jag bokade tiden för rådgivningen med min handläggare så var jag tydlig med att jag enbart var intresserad av barnförsäkring, graviditetsförsäkring, livförsäkring och den typen av försäkringar.

TROTS det så gick mestadelen av samtalet ut på att prata om

  • Pensionssparande, vilket jag gjorde klart och tydligt för honom även under samtalet att vi inte var intresserade av.
  • Titta på en gammal kapitalförsäkring som jag sagt upp för länge sen (vilket inte verkar ha slagit igenom – skumt).
  • Ett mycket förmånligt sätt att spara i fonder (eller vad det var).
  • Berätta för mig att marknade nu nått botten eller är väldigt nära så det är nu man ska satsa i fonder och aktier. “Mmm… som jag sa är vi föräldralediga och vill gärna ha en lättåtkomlig och säker buffert…”

Vi hann dock titta lite snabbt på livförsäkring och sån får det nog bli. Graviditetsförsäkring hade han ingen koll på men skrev ut samma ansökan som finns på nätet och barnförsäkringen kunde han inte se eftersom vi tecknat den med en “återförsäljare” till Skandia och då verkar den ligga på Skandiabanken. Inte heller kunde han se vad vi har för erbjudande via Jusek (som använder Skandia).

Suck, inte får man så mycket hjälp som man skulle vilja utan får leta och klura själv 🙁

Dessutom undrar jag hur säkerheten är när han lämnar mig ensam i rummet utan att låsa skärmen när han hämtade utskrifter…En kommentar to “Försäkringsrådgivning…”

  1. […] jul så var jag på försäkringsrådgivning på Skandia och det resulterade bla i att vi tecknade var sin livförsäkring. När vi fick pappren […]

Kommentera